Totenteddys historie

Nå skal du få høre historien om Totenteddy. Han er Totenbankens egen bamse, og bor i hiet sitt her i banken. Noen ganger kommer han fram fra hiet, og det er særlig når det er barn i banken.

Det er litt usikkert hvordan den store bamsen kom til banken, men det ryktes at han har familie på Totenåsen. Det skal visstnok være lillesøster Totentrulte, mamma Totensara, og pappa Totenbjørn.

Totenteddy er stor av vekst, og snakker lite, men han kan gjerne brumme litt. Som andre teddybjørner er han veldig glad i barn, og glad i å få kos og klem.

Noen ganger kan han være litt kranglete, og kanskje litt rampete.

På grunn av at han er så stor, er det noen som er litt redd han, men det trenger ingen å være, for han er bare god og snill.

Totenteddy dukket første gang opp under Bamseuka i 2001. Da var det mange barn som fikk møte ham. Noen måtte holde mamma eller pappa i hånda, men noen var slett ikke redde i det hele tatt. Totenteddy blåste opp ballonger, og delte ut til de som ville ha. Noen ganger mistet han ballongene, og de forsvant opp i taket. Totenteddy hoppet og hoppet, men det var vanskelig å få tak i dem.