Personvern

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan bamseklubben.no samler inn og bruker personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å delta i konkurranse.

Nettstatistikk

Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på bamseklubben.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Vi kan ikke identifisere individuelle personer eller hente ut personopplysninger ved hjelp av nettstatistikk.

Bruk av cookies (informasjonskapsler)

Cookies er en standard teknologi som stort sett alle nettsider bruker i dag. Cookies er små tekstfiler som nettsiden lagrer på din datamaskin. Filene kan kun leses av nettsiden og deg som bruker. Nettsiden benytter cookies for å forbedre nettsiden slik at den skal fungere best mulig for brukeren. Cookiene inneholder ikke personopplysninger.

Cookies benyttes for eksempel for å se om du har besøkt nettsiden tidligere, samt tidspunktet for besøket, og de benyttes for å analysere det generelle brukermønsteret på nettsiden. Ved å bruke nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies inn i din nettleser. Du kan imidlertid når som helst avslå å samtykke i lagring av cookies. Videre følger en beskrivelse av hvordan du kan slette cookies i din nettleser.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å

  • Identifisere unike brukere (men ikke personopplysninger som navn eller lignende)
  • Huske antall og tidspunkt for tidligere besøk
  • Finne ut hvor brukere kommer fra
  • Bestemme start og slutt på et besøk

Konkurranser

På nettsiden kan du i perioder delta i konkurranser i Totens Sparebanks regi. Vi ber da om diverse opplysninger, som f.eks. navnet på en kontaktperson og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi får inn her blir ikke benyttet til andre formål enn å kontakte vinner av konkurransen. Totens Sparebank (virksomheten) ved markedsansvarlig Geir Sindre von Schantz Nyborg er hovedansvarlig for behandlingen av personopplysningene. Virksomheten kan kontaktes på e-post ved ønske/krav om innsyn, retting eller sletting av personopplysninger (i henhold til Personopplysningsloven).


Kreditering

Bildene som er brukt på nettsiden krediteres Freepik.com, og brukeren Kostolom3000 / Freepik.com.


Har du spørsmål rundt Bamseuka?

Kontakt oss på marked@totenbanken.no