Spar til noe du ønsker deg

Vi i banken er opptatt av at du tidlig kan lære deg gode sparevaner. Dette gir deg nemlig muligheter både nå og i fremtiden.

Du har sikkert opplevd å ha lyst på noe som er for dyrt til å kjøpe med det samme. Det er her sparing kan være lurt. Sparing over tid kan nemlig gi deg evne til å kjøpe det du virkelig ønsker deg. Alt fra ny sykkel og nye klær til dataspill. Det som er felles er at sparingen tar litt tid. Men er du tålmodig, så er det godt mulig at du får penger nok.

Men hvis det tar litt tid, kan det være greit å sette kortsiktige mål for sparingen. Disse er enklere å nå, og gjør det lettere å være tålmodig. Samtidig blir det mer gøy å spare.

Et fint kortsiktig mål er å fylle sparebøssen din. Dette kan du gjøre ved å spare litt av lommepengene, eller kanskje du kan spare bursdagspenger og lignende. Når sparebøssen er full setter du pengene inn på sparekontoen din i Totens Sparebank.

Gjør du dette flere ganger vil du merke at det ikke er så vanskelig å spare. Og sakte men sikkert vil du kunne få penger til å kjøpe det du ønsker deg.